Pui pe sticla

Postat de Criss in Pui
6 Dec 2010 | 7597 vizualizari

Am tot vazut aceasta metoda de a pregati puiul la cuptor, si anume tras in teapa :d pe o sticla, iar puiul de saptamana trecuta, gatit de Kamy m-a convins sa nu mai stau pe ganduri. Prin urmare am decis sa incerc si eu aceasta metoda si nu imi pare rau. Puiul se fragezeste in interior si se rumeneste in exterior.

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 06.12.2010, 17:57
Ruxy, sigur nu e curcan, e doar un biet pui de 1 kg si vreo 200 g. Daca iese din ecran e pentru ca n-am micsorat eu poza.
la 06.12.2010, 18:03
atunci nu e thanks giving
la 06.12.2010, 18:19
la 06.12.2010, 20:54
Kamy, .
Ruxy, no way.
la 07.12.2010, 02:53
super bun ne place si noua mult ,ca se rumeneste foarte bine
la 07.12.2010, 08:16
Merci Nadina. Si mie imi place mai ales pielea rumenita . Desi stiu ca nu e sanatoasa.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking