Pui pe sticla la cuptor cu bere
Postat de COSTEO in Pui 1 Apr 2013 | 31709 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (28)
la 02.04.2013, 10:49
foarte bun puiul pregatit asa
la 02.04.2013, 11:07
venim la masa, nu?
la 02.04.2013, 12:05
Daca vreti puteti veni la Piatra Neamt
la 02.04.2013, 12:12
Laura te-ai scos,vezi ce baiat bun e Costeo?
la 02.04.2013, 13:52
Tot timpul sunt baiat bun asa e felul meu
la 02.04.2013, 14:13
Asa si trebuie,ca oi nu vorbim cu baietii rai
la 02.04.2013, 14:35
Atunci e bine,acuma fac niste parjolute de post si am sa pun si poze ca sa nu mai fie problem
la 02.04.2013, 14:37
hai ca astept sa iau pentru maine la pachet
la 02.04.2013, 15:34
Am pus pozele cu parjolutele de post cu care eram dator
la 03.04.2013, 16:48
simplu dar mereu fff bun!!!arata tare bine rumenit!!!
la 03.04.2013, 17:09
da asa este ,dar daca este un pui de tara este si mai bunnnn
la 03.04.2013, 17:15
stiu..ca eu de obicei d ecasa folosesc, dar nu il pot pune in picioare ca e prea mare si nu incape in cuptor.
la 03.04.2013, 17:44
trebuie sa-l pui pe ultimul nivel de la cuptor si sa mai tai din gat
COMENTEAZA