Pui picant chinezesc

Postat de AndreeaJ in Pui
24 Ian 2011 | 6511 vizualizari

Este un tip de mancare tipic bucatariei Sichuan, bineinteles ca are ardei mult si este foarte picant. Insa gradul de "iutenie" il puteti decide singuri, dupa cantitatea de ardei adaugata. Ceea ce este special acestui pui este insa...piperul Sichuan. La o prima vedere, bobitele par doar sa fie niste cojite de piper, dar au un parfum special si un gust aparte, nimic nu le poate inlocui. Eu am gasit acest piper intr-un super market chinezesc, in general se gaseste destul de usor la magazinele chinezesti pentru ca este destul de raspandit.

Inapoi la reteta

Comentarii (8)

la 25.01.2011, 10:51
la 25.01.2011, 11:23
cred ca e tare bun
la 25.01.2011, 12:17
la 25.01.2011, 12:21
e bun cu siguranta..dar mie nu prea imi place asa picant
la 25.01.2011, 21:54
LUK, atunci poti pune mai putini ardei iuti, nu-i bai
la 26.01.2011, 16:25
la 08.06.2011, 00:13
mult ardei!!!!!!!!!!!!
la 29.01.2012, 12:34

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking