Pui picant cu hribi si busuioc

Postat de mihaelar63 in Pui
19 Iul 2014 | 3362 vizualizari

Am avut un picior mare si o aripa de pui de casa , galben ca aurul si am poftit la ,, ceva '''cu rosii si busuioc . Am mai pus si o mana serioasa de hribi congelati care au dat un gust senzational sosului .

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 20.07.2014, 12:45
o nelamurire: cum sint rosiile PASERATE?
la 20.07.2014, 20:13
Ioi!
la 21.07.2014, 17:35
Gyongyke ,incercand sa-ti explic termenul am gasit mai repede imagini . Paserat= pasat . In general mamicile cu bebe sunt mai familiarizate cu termenul . Ma gandesc ca mai repede iti arat http://gastromag.ro/Moara-paserat-Profi-Kuchenprofi,p-2867.html. Eu am obtinut pulpa de rosie -paserata- cu ajutorul clasicei masini de preparat bulionul Gasesti pireu de rosii si la conserva dar ar fi pacat sa nu profiti pregatind cu rosii proaspete

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking