Pui si ciuperci in sos de sampanie roz

Postat de Cristi_Roman in Pui
21 Dec 2010 | 6256 vizualizari

O sticla de sampanie roz in care se mai afla cam 60% din continut te poate face sa te gandesti sa o folosesti in scopuri culinare, daca de baut in sine nu mai are aceleasi calitati dupa 2-3 zile, desi ai pus bine un dop care sa tina presiunea. Zis si facut. Aveam pofta intr-o seara de o mancare asa, ca de seara de iarna, consistenta si gustoasa. Si am decis sa fac pui si ciuperci in sos de sampanie roz, cu o garnitura clasica de piureu de cartofi batut cu ceapa verde si unt.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 21.12.2010, 21:10
Splendid!!! Sampanie roz...grozava idee
la 21.12.2010, 21:29
sampanie rozzzzz si dupa.....potopul superlativ
la 21.12.2010, 21:31
farfuria m-a dus cu gindul la filmul,,Eat,pray,love,,cu Julia Roberts
la 21.12.2010, 21:51
la 21.12.2010, 23:38
foarte elegant iar gustul cred ca-i la superlativ
la 21.12.2010, 23:56
ei da..barbatii gatesc bine..true true.. 5
la 22.12.2010, 08:50
la 22.12.2010, 11:57
buna ideea!
la 22.12.2010, 13:17
Multumesc mult, fetelor! Sarbatori Fericite si gustoase!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking