Puisori cu jambon

Postat de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri
7 Apr 2015 | 4574 vizualizari

Cautam o reteta pentru folosirea oualor ,,rosii' ramase . Denumirea originala era,, Petites Poussins tout juste eclos '' In traducere libera ,,puisori tocmai eclozati'' . Suna cam .... asa .Puisori este suficient pentru mine . Aportul personal a fost adaugarea patului de salata verde crocanta si sunca , asa natur , care a contrastat prin prospetime si a completat ouale . Este o idee foarte buna si pe departe o prefer vesnicelor oua umplute inecate in maioneza .

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 07.04.2015, 09:44
la 07.04.2015, 10:31
la 07.04.2015, 12:38
la 07.04.2015, 17:16
Puisori de rata . Vai numai prostii imi vin in minte . Aia cu pui-puit de rata
la 07.04.2015, 17:17
Normal ca sunt zburliti Cleme ca nu am mai avut timp de freza . Trebuiau mancati rapid ))
la 07.04.2015, 18:33
ce draguri sunt , super
la 07.04.2015, 18:36
vaiii ce frumosi
la 07.04.2015, 18:43
Hiii, ce frumusete de puisori! I-ai mancat?
la 07.04.2015, 20:43
Ce simpatici
la 07.04.2015, 20:56
Ce frumusei sunt!
la 07.04.2015, 22:08
Te-ai jucat atat de frumos...!
la 08.04.2015, 15:47
Vreau si eu sa ma joc!
Bravo! Excelenti, chiar de preferat in locul oualor umplute (cu toate ca imi plac si ele la nebunie), mai putin cele cu maioneza!
la 08.04.2015, 16:05
Bunica
la 14.04.2015, 10:52

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking