Pulpa de ied in vin la slow cooker Crock Pot

Postat de Bunica in Oaie
21 Ian 2021 | 1538 vizualizari

Cand faci un inventar al sertarelor congelatorului si dai peste o pulpa de ied ,eu una,ma duc cu gandul la o friptura .E adevarat ca iti trebuie mai mult timp la maceratul ei decat la preparat. Si uite asa am facut friptura,care a fost regina la doua pranzuri. Gata cu vorba, ca vi se face foame:))))))

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 21.01.2021, 18:47
la 21.01.2021, 18:47
Buna!
la 21.01.2021, 19:01
la 21.01.2021, 19:11
Eu vreau fara vin, poate dai un coniac...
la 21.01.2021, 20:40
Foarte bună...!
la 21.01.2021, 20:53
la 21.01.2021, 22:05
Ce bunătate!
la 22.01.2021, 09:41
Buna!
la 22.01.2021, 16:36
la 22.01.2021, 21:10
la 23.01.2021, 00:24
la 23.01.2021, 18:17
Pfff, cam târziu am ajuns! Mă abonez pentru data viitoare!
la 27.01.2021, 00:11
Ce bine l-ai asezonat , Buni !!!! Seamana a reteta italiano-greceasca Asa as fi zis pana nu a aparut Cotnariul sa le dea cu tifla ;D

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking