Pulpa de iepure in sos

Postat de Dya in Iepure
4 Iun 2015 | 6894 vizualizari

Acest preparat l-am gatit acum vreo cateva luni in urma, pentru sotul meu. A fost pentru prima data cand am gatit carne de iepure. Din pacate nu am putut gusta absolut deloc, insa el a fost foarte incantat de rezultat. Si acum, dupa atata timp, isi aminteste de gustul mancarii. Ceea ce e lucru mare :) fiind destul de critic! Am tot cautat variante pentru a pregati carnea, am citit, m-am hotarat, m-am razgandit .... In prima faza am vrut sa o prajesc pur si simplu, insa din retetele rasfoite mi s-a parut ca ar iesi cam uscata carnea. Asa am ales varianta cu sos, pregatita dupa cum am crezut eu ca ar fi mai gustoasa. Pozele au fost facute in noapte tarziu, nu sunt grozave, insa am vrut sa va impartasesc experimentele mele :D

Inapoi la reteta

Comentarii (17)

la 04.06.2015, 21:48
extraordinara
la 05.06.2015, 09:00
Multumesc!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking