Pulpa de iepure in sos
Postat de Dya in Iepure 4 Iun 2015 | 6894 vizualizari
Acest preparat l-am gatit acum vreo cateva luni in urma, pentru sotul meu. A fost pentru prima data cand am gatit carne de iepure. Din pacate nu am putut gusta absolut deloc, insa el a fost foarte incantat de rezultat. Si acum, dupa atata timp, isi aminteste de gustul mancarii. Ceea ce e lucru mare :) fiind destul de critic! Am tot cautat variante pentru a pregati carnea, am citit, m-am hotarat, m-am razgandit .... In prima faza am vrut sa o prajesc pur si simplu, insa din retetele rasfoite mi s-a parut ca ar iesi cam uscata carnea. Asa am ales varianta cu sos, pregatita dupa cum am crezut eu ca ar fi mai gustoasa. Pozele au fost facute in noapte tarziu, nu sunt grozave, insa am vrut sa va impartasesc experimentele mele :D
Inapoi la reteta
|