Pulpa de miel la cuptor, cu legume caramelizate pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de diaconta in Oaie
8 Apr 2016 | 5828 vizualizari

Pentru că tot se apropie Sărbătorile Pascale,sunt sigură că cei mai mulţi dintre voi veţi pregăti  carne de miel. Ce vreau eu să vă spun este că am avut un ajutor  minunat pentru pregătirea cărnii.Ajutorul a venit de la prietenii noştri de la Food Saver, care ne-au făcut cunoştinţă cu caserola de marinare Food Saver cu o capacitate de 2l. Am ataşat caserola aparatului de vidat Food Saver şi în doar câteva minute carnea a fost marinată. Si am să vă spun că prin procesul de vidare,porii cărnii se deschid şi astfel aromele şi sosurile pătrund mai rapid şi mai profund în carne. Eu am avut o bucată mai mică de carne dar caserola este foarte încăpătoare.   Pentru garnitură am preferat  broccoli şi legume caramelizate în suc de portocale.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 10.04.2016, 10:22
Cam apetisant arata!
la 10.04.2016, 10:26
la 11.04.2016, 09:53
ce reteta minunata Dia , foarte gustos
la 11.04.2016, 19:19
Anca ,multumesc
la 11.04.2016, 19:20
Crisulino ))) zic si eu ca-n reclama aia,nu striga asa tare ca inca aud ))))))))
la 11.04.2016, 19:20
Rocsi,recunosc ca nu este nici preferata mea ))))))
la 11.04.2016, 19:21
Va multumesc dragi bucatarasi
la 19.04.2016, 09:22
buna rau........
la 02.03.2017, 22:17

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking