Pulpa de miel la cuptor, cu legume caramelizate pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver
Postat de diaconta in Oaie 8 Apr 2016 | 5828 vizualizari
Pentru că tot se apropie Sărbătorile Pascale,sunt sigură că cei mai mulţi dintre voi veţi pregăti carne de miel.
Ce vreau eu să vă spun este că am avut un ajutor minunat pentru pregătirea cărnii.Ajutorul a venit de la prietenii noştri de la Food Saver, care ne-au făcut cunoştinţă cu caserola de marinare Food Saver cu o capacitate de 2l.
Am ataşat caserola aparatului de vidat Food Saver şi în doar câteva minute carnea a fost marinată.
Si am să vă spun că prin procesul de vidare,porii cărnii se deschid şi astfel aromele şi sosurile pătrund mai rapid şi mai profund în carne.
Eu am avut o bucată mai mică de carne dar caserola este foarte încăpătoare.
Pentru garnitură am preferat broccoli şi legume caramelizate în suc de portocale.
Inapoi la reteta
|