Pulpa de porc cu ghebe
Postat de Sidy in Porc 20 Apr 2011 | 4565 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (11)
la 20.04.2011, 08:02
cam de dimineatza, dar vreau
la 20.04.2011, 10:10
vin la masa
la 20.04.2011, 10:28
si eu vin la masa
la 20.04.2011, 10:43
ce combinatie bunaaaaa
la 20.04.2011, 10:59
Arată foarte bine şi mă gîndesc că tot aşa e şi la gust(aş face şi eu dar nu ştiu ce înseamnă GHEBE)dacă te rog poţi să mă ajuţi.Mersi
la 20.04.2011, 13:00
Wow, wow cu ghebe ! Ce buna !
la 20.04.2011, 14:05
edd100- ghebele sunt ciuperci =Pălăria (8-15cm. diametru) de culoare foarte variată (gri, gălbuie, brunie, roşcată, ocru).Lamele sunt dese, acoperite cu un văl la ciupercile tinere. Culorea lor este alb-crem, apoi la maturitate brună.
Piciorul (12-18 cm.) este relativ lung şi bulbos la bază, fibros, elastic, pufos. El prezintă în partea superioară un inel gălbui, persitent.
Piciorul este de aceaşi culoare cu pălăria, cu excepţia zonei de deasupra inelului, care este mai deshisă.
Am sa pun o poza la reteta cu ele , sa le vezi....
la 22.04.2011, 11:51
Mersi mult de tot,acum ştiu ce sînt,aici le spune (Wenzels pilz) cam greu de găsit ,aici nu se prea folosesc ca product alimentar numai în magazine speciale(Feinkost)dar mă gîndesc că se pot înlocui şi cu alte ciuperci,Sau??Mulţumesc încă o dată pentru explicaţie şi îţ-i doresc un Paşte fericit.Ceau
COMENTEAZA