Pulpa de porc si orez la tuci

Postat de Constelatialeu in Porc
27 Apr 2014 | 3373 vizualizari

Din categoria ''cu ce-i mai aburesc si in seara asta'',doar la ce urmeaza m-a dus capul.Mancare rapida si gustoasa,zic eu,voi n-aveti decat sa ma contraziceti,sa vociferati ca e carne,ca pica greu s.a.m.d.eu tot ce-mi place fac...

Inapoi la reteta

Comentarii (26)

la 27.04.2014, 20:25
la 27.04.2014, 20:29
Cum sa pice greu? Cea mai buna leguma e porcu' Esti ingenioasa, imi place cum ii "aburesti" Brava brava
la 27.04.2014, 20:44
Multumesc,dragilor !
Simona,mie nu-mi pica greu,pentru mine carnea de porc e cea mai buna...
la 27.04.2014, 21:13
la 27.04.2014, 21:31
Ce papa bun ai facut!
la 27.04.2014, 21:33
bun bun
la 27.04.2014, 22:27
Foarte subtila Ckeme !~Si eu am observt cactusul ca o averizare , dar ,ai apoi descoperi si floarea !!! Cat despre tuciul fermecat .... sunt sigura ca mancarea peparata in el are un plus de savoare
la 27.04.2014, 23:14
la 28.04.2014, 16:23
buna tare mancarea facuta la tuci si eu am unul
la 28.04.2014, 17:46
Delicioasa mancarea ta
la 29.04.2014, 09:55
ce buna

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking