Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor

Postat de diaconta in Vita
28 Ian 2013 | 8014 vizualizari

Nu sunt multe persoane a căror preferinţă să fie carnea de viţel.Vă asigur însă că dacă este gătită bine este delicioasă.Cam aşa a fost şi cea preparată de mine.Secretul este hârtia de copt pusă sub capacul vasului în care am pregătit carnea.Ideea am preluat-o de la Gaby,dar am găsit-o şi la alte reţete.

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 29.01.2013, 11:56
excelenta imi place toata combinatia
la 29.01.2013, 15:47
fain arata
la 29.01.2013, 23:27
ce frageda tre sa fie
la 29.01.2013, 23:38
Gaby,cam da,numa' pozele's proaste
la 23.12.2013, 10:48

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking