Pulpa de vitel la tava cu legume

Postat de delia64 in Vita
30 Ian 2013 | 17417 vizualizari

Aceasta reteta am preluat-o de la mama mea care a fost bucatareasa la Cantina Rituala din Cluj.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 30.01.2013, 22:53
mmm ce bunatate
la 30.01.2013, 23:07
ce bine arata
la 30.01.2013, 23:26
Super buna
la 31.01.2013, 05:08
arata super bine
la 31.01.2013, 06:24
Cred că cepa, în cantitatea aceea, îi dă un gust deosebit, căci devine dulce în timpul gătitului, sucul ei combinându-se cu cel al cărnii. Super
la 31.01.2013, 06:32
Si mie imi place cu ceapa multa!
la 31.01.2013, 07:49
da Parinte, ceapa ii da o dulceata si un gust deosebit, multumesc pentru
aprecieri
la 31.01.2013, 07:50
multumesc tuturor
la 31.01.2013, 09:09
la 31.01.2013, 11:58
bunaa mancarea taaa
la 31.01.2013, 16:35
ce buna este
la 31.01.2013, 20:39
Multumesc fetelor !

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking