Pulpe cu praz

Postat de timea in Pui
6 Iun 2012 | 5011 vizualizari

Tare mult in place prazul si in salate si in mancaruri si chiar si pe un sandwich. Poate inlocui ceapa oricand cu succes :) Si in plus este plina de vitamine: C, B6, Fe, Mg si altele. Iar la mancarea mea i-a dat un gust tare bun

Inapoi la reteta

Comentarii (30)

la 07.06.2012, 09:11
Miha,iti dau tie portia mea,doar doar te ingrasi si tu
neata
la 07.06.2012, 09:15
Stiam eu ca nu ma lasi la greu.
la 07.06.2012, 09:23
bune bune
la 07.06.2012, 10:10
ma bucur ca va place . Miha am facut pt toata lumea nu doar pt Dia..dar ea a ajuns prima deci face ce vrea cu mancarea mea
la 07.06.2012, 10:19
Eu dau si celorlalti,desi acum cum n-am chef sa gatesc,mai mananc pe unde apuc
la 07.06.2012, 11:18
foarte bun
la 07.06.2012, 11:25
la 07.06.2012, 11:29
minunat!vin si eu la o pulpita
la 07.06.2012, 11:40
multumesc fetelor
la 07.06.2012, 12:54
bune bune
la 07.06.2012, 13:11
cocolina
la 07.06.2012, 13:25
buna mancarica ta
la 07.06.2012, 14:38
alinutza
la 07.06.2012, 21:19
Si eu am manca praz si la desert! Super buna mancarica ta!
la 07.06.2012, 23:55
simona ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking