Pulpe de curcan afumate

Postat de margo in Curcan
3 Noi 2014 | 12550 vizualizari

Prefer sa pregatesc in casa afumaturile si mezelurile decat sa iau din supermarketuri.Imi place sa stiu ce mananc,plus de asta,am avantajul ca le pregatesc pe gustul nostru.Tocmai de aceea am pregatit si aceste pulpe de curcan afumate.Modul de preparare e acelasi cu cel al pieptului de curcan afumat asa ca sa trecem la treaba.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 03.11.2014, 23:46
la 04.11.2014, 05:30
buna
la 04.11.2014, 09:14
la 04.11.2014, 09:57
Bune!
la 04.11.2014, 11:00
la 04.11.2014, 11:14
la 04.11.2014, 11:24
la 05.11.2014, 08:50
Eu ti-am mai spus cat de invidiez, ca poti sa-ti afumi singura, toate bunatatile astea !!!
la 05.11.2014, 23:24
Da,Sidy,intr-adevar,e un avantaj sa stai la casa.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking