Pulpe de curcan cu legume in vas roman
Postat de ela in Curcan 8 Apr 2010 | 7851 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 08.04.2010, 21:32
pusika daca mai poti dupa atatea bunatati de pe aici
la 09.04.2010, 09:07
bunutz normal...dar curcanul de ce l-ai mai fiert inainte se face asa greu in vasul asta roman?
la 09.04.2010, 12:03
Rivka am facut si supa din pulpe,am facut doua feluri de mancare ,am exploatat pulpele la maximsi asa stai cu vasul in cuptor vreo 3ore
la 09.04.2010, 19:58
da chiar am vrut sa zic sper ca nu ai aruncat zeama de la pulpe daca tot le-ai fiert, bine gandit bine ai facut asa faceam si eu sa stii!
la 10.04.2010, 17:00
este vorba : aia nu e gospodina care nu stie sa faca 5 feluri dintr-o gaina " , prin extensie merge si la curcan
la 10.04.2010, 22:59
multumesc mihaela,pe unde ai disparut in ultimul timp?
la 11.04.2010, 13:00
Imi place carnea de curcan. Nu am un asemenea vas dar idea e interesanta, cred ca are un gust aparte.
la 11.04.2010, 14:04
adna in vasul roman mancarea e mai sanatoasa si nu se face in suc propriu aproape,carnea
la 12.04.2010, 09:03
super buna imi plac si mie
la 12.04.2010, 13:22
nadina e bun
la 17.04.2010, 00:24
mai ceva este ca uite nici aici nu ma lasa sa-ti dau 5 tot 4 mi-a pus,ele ia stiga acolo sus vezi care e necazu
la 17.04.2010, 00:37
nadina,cred ca mircea e de vina,vrea sa ma enerveze
COMENTEAZA