Pulpe de curcan la cuptor cu sos de portocale
Postat de Irina in Curcan 17 Noi 2009 | 32936 vizualizari
Ce-i mai repede de facut decat o fripturica la cuptor? Pui carnita in tava, arunci o mana de condimente peste ea, o stropesti si gata...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 17.11.2009, 22:09
delicios
la 17.11.2009, 22:31
Mmm, ce bine arata! Cred ca miroase super si e gustoasa rau! O sa incerc si eu, am o pulpa de curcan (superioara) in congelator
la 17.11.2009, 22:33
Mmmmiamiii, curcan !
Irinuca, pe cand o reteta cu branza de...capra?
la 17.11.2009, 22:41
, vezi ca Irinuca e de peste drum de voi, de la Piatra Neamt
la 17.11.2009, 22:59
Sa prind caprele mai intai, dany!
la 18.11.2009, 12:59
arata extraordinar, si eu faceam acum ceva ani foarte des curcan asa des ca pana la urma ne-am saturat de el si vreo 3 ani nu am mai cumparat...asa cu portocala nu am facut niciodata, o sa incerc reteta ...
arata ffff bine!
la 18.11.2009, 13:34
mersi, rivka!
Am mai folosit zeama de portocale si la alte fripturi (inclusiv la purcelus) si ii da o savoare aparte.
la 18.11.2009, 23:57
ooo, ce idee minunata!! am in congelator un curcan de tara, asa fac friptura, clar!!
la 19.11.2009, 10:24
trebuie neaparat incercat
la 19.11.2009, 14:47
Irina, arata bestial, si nu pot decat sa imi imaginez gustul. Sunt la birou, si imi ghioraie stomacul de foame. Colac peste pupaza, mai vad si reteta ca asta...
la 19.11.2009, 18:51
arata f bine ..nu am folosit niciodata zeama de portocala la friptura ..cred ca-i f buna..merita incercata reteta asta..simplu si rapid...
la 19.11.2009, 19:48
cred ca e foarte buna mie imi place mult combinatia de carne cu fructe sau suc de fructe. Azilele trecute am facut peste cu portocala, a iesit delicios! cu curcan inca nu am mancat, dar sigur e bun!
COMENTEAZA