Pulpe de pui aromate cu legume chinezesti

Postat de Dea_Dea in Mancaruri cu carne
19 Oct 2013 | 4194 vizualizari

Rapid de facut si gustos!

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 19.10.2013, 09:51
la 19.10.2013, 09:57
Pfff facem schimb Meri ? Eu iti dau deasta tu imi dai paine daia cu iaurt
la 19.10.2013, 10:00
Dea, aia e mancata demult
la 19.10.2013, 10:00
la 19.10.2013, 10:05
delicios!
la 19.10.2013, 10:56
la 19.10.2013, 11:18
bun bun
la 19.10.2013, 11:32
Suna delicios, insa am o intrebare: ce fel de miere ai folosit? Stiu ca exista un fel de miere speciala care se poate folosi la gatit. Din cate stiu eu, mierea normala, la temperaturi mai mari de 40 de grade, este toxica.
Multumesc
la 19.10.2013, 12:22
la 19.10.2013, 12:54
Iulia , eu am folosit miere de casa, nu speciala, si oricum nu lasi mult numai cat sa se inmoaie sa acopere putin pulpele
la 19.10.2013, 12:55
Meri nu-i nimica ca si asta e mancata de mult
la 19.10.2013, 14:34
la 19.10.2013, 22:33
Maine vin la masa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking