Pulpe de pui bardate in bacon

Postat de Sylvia in Pui
30 Iul 2011 | 6993 vizualizari

Va prezint azi o reteta care pare mai sofisticata dar e simplu de realizat si la care am ajuns gandindu-ma cum as putea prepara 2 pulpe de pui fermier :) . Am inceput de la ideea ca trebuie clar dezosate si lasate fara piele, sursa prea mare de colesterol…m-am gandit apoi ca aroma lor ar fi bine subliniata ce niste ciuperci de padure, pentru fragezime ar merge niste coulis/ o pasta fina mai diluata de rosii, rozmarin verde pentru aroma si la final de ce nu bardate/invelite in niste felii subtiri de bacon si asa a luat nastere reteta .

Inapoi la reteta

Comentarii (31)

la 23.03.2015, 14:24
Delicioase pulpele astfel tratate

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking