Pulpe de pui cu sos de capere

Postat de gurita_ta2005 in Pui
18 Feb 2013 | 3022 vizualizari

Specie originară din bazinul Mării Mediterane, Caperul (Capparis spinosa L.) este un arbust spinos cu frunze rotunjite și flori alb-rozalii. Caperele sunt mugurii acestui arbust, de culoare verde-măsliniu, care se consumă în calitate de condiment.

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 18.02.2013, 23:10
Rapid si bun!
la 18.02.2013, 23:16
asa e buni
la 18.02.2013, 23:19
la 18.02.2013, 23:30
yummyyy!!!!!!
la 18.02.2013, 23:31
la 18.02.2013, 23:32
bune
la 19.02.2013, 00:22
la 19.02.2013, 01:53
Bune pulpite
la 19.02.2013, 10:02
la 19.02.2013, 10:28
delicioase!
la 19.02.2013, 10:40
la 19.02.2013, 12:46
Nu uita sa imi dai o pulpita!
la 19.02.2013, 12:53
nu uit rocsicu mare drag
la 20.02.2013, 16:20
la 31.05.2013, 20:32

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking