Pulpe de pui cu sos de capere
Postat de gurita_ta2005 in Pui 18 Feb 2013 | 3022 vizualizari
Specie originară din bazinul Mării Mediterane, Caperul (Capparis spinosa L.) este un arbust spinos cu frunze rotunjite și flori alb-rozalii. Caperele sunt mugurii acestui arbust, de culoare verde-măsliniu, care se consumă în calitate de condiment.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 18.02.2013, 23:10
Rapid si bun!
la 18.02.2013, 23:16
asa e buni
la 18.02.2013, 23:30
yummyyy!!!!!!
la 18.02.2013, 23:31
la 18.02.2013, 23:32
bune
la 19.02.2013, 01:53
Bune pulpite
la 19.02.2013, 10:28
delicioase!
la 19.02.2013, 10:40
la 19.02.2013, 12:46
Nu uita sa imi dai o pulpita!
la 19.02.2013, 12:53
nu uit rocsicu mare drag
la 31.05.2013, 20:32
COMENTEAZA