Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker

Postat de gurita_ta2005 in Pui
11 Ian 2012 | 23142 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 12.01.2012, 00:21
bune si sanatoase!
la 12.01.2012, 01:39
la 12.01.2012, 03:04
In tigaia Dry Cooker nu este nevoie sa pui apa iar apa care se formeaza in timpul coacerii se indeparteaza
la 12.01.2012, 07:55
Da, la aspectul asta n-am fost atenta In dry cooker nu pui nici apa, nici ulei. Important este sa nu deschizi des capacul. Oricum de la carne se lasa mai multa apa decat este nevoie. Iar carnea va rumeni mult mai frumos, daca nu avem mult lichid in tigaie
Ia sa incerci asa
la 12.01.2012, 09:04
la 12.01.2012, 10:25
place
la 12.01.2012, 11:07
ia sa vad cine imi face si mie cadou o tigaie din asta oricum mult mai sanatoasa papica facuta in ea!!
la 12.01.2012, 11:45
da este,orice iese bun in ea
la 12.01.2012, 11:46
ina am facut fara apa fara ulei si se cam ard...asa cu apa se fac mult mai bune si mai gustoase,se lasa pana scade apa si se rumenesc putin
la 12.01.2012, 11:48
bun
la 12.01.2012, 12:52
gustos si apetisant
la 12.01.2012, 13:52

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking