Pulpe de pui dezosate la Dry Cooker
Postat de gurita_ta2005 in Pui 11 Ian 2012 | 23142 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 12.01.2012, 00:21
bune si sanatoase!
la 12.01.2012, 03:04
In tigaia Dry Cooker nu este nevoie sa pui apa iar apa care se formeaza in timpul coacerii se indeparteaza
la 12.01.2012, 07:55
Da, la aspectul asta n-am fost atenta In dry cooker nu pui nici apa, nici ulei. Important este sa nu deschizi des capacul. Oricum de la carne se lasa mai multa apa decat este nevoie. Iar carnea va rumeni mult mai frumos, daca nu avem mult lichid in tigaie
Ia sa incerci asa
la 12.01.2012, 10:25
place
la 12.01.2012, 11:07
ia sa vad cine imi face si mie cadou o tigaie din asta oricum mult mai sanatoasa papica facuta in ea!!
la 12.01.2012, 11:45
da este,orice iese bun in ea
la 12.01.2012, 11:46
ina am facut fara apa fara ulei si se cam ard...asa cu apa se fac mult mai bune si mai gustoase,se lasa pana scade apa si se rumenesc putin
la 12.01.2012, 12:52
gustos si apetisant
COMENTEAZA