Pulpe de pui'' imbracate'' in mustar frantuzesc si cus-cus cu cascaval

Postat de Constelatialeu in Pui
5 Iun 2013 | 3509 vizualizari

Nu prea stiam ce sa fac si am scos si eu din frigider ce mi-a picat la indemana.A fost bun ca nu mai este sau ne-a fost foame,inca nu m-am dumirit...

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 05.06.2013, 22:20
Ce le-ai mai imbracat!
la 05.06.2013, 22:35
Merisor,a dat o ploaie rece cu bulcuci si-am zis sa nu le fie frig...
la 05.06.2013, 22:42
la 05.06.2013, 22:56
ce bine arata!!! vreau si eu o portie!!!!
la 05.06.2013, 23:34
iau o pulpa de la tine
la 05.06.2013, 23:45
frumos si bun!
la 06.06.2013, 12:14
Cred că voi încerca și eu rețeta de cus-cus.
la 07.06.2013, 12:53
Bun-bun !!!
la 13.06.2013, 17:51

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking