Pulpe de pui in lapte
Postat de pusikmea in Pui 17 Apr 2010 | 7636 vizualizari
inventie proprie
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 18.04.2010, 00:19
eu zic ca mananci prea mult
la 18.04.2010, 00:44
ela ce faci ?lasa ca iti da si tiee fata buna eu pun la marinat piepturl de curcan in lapte de la o zi la alta si se fece foarte fraged cu pui nu am incercat super
la 18.04.2010, 00:44
eu pun ficatul in lapte si iese super
la 18.04.2010, 08:20
ela si eu zic la fel
la 18.04.2010, 08:21
nadina, eu nu am incercat niciodata, mi-a venit ieri dintr-o data si nu-mi pare deloc rau, a iesit asa de fraged si bun k uit naiba de cura si de tot
la 18.04.2010, 08:22
si eu pun ficatul, in lapte...ii mai ia din amareala, de la ficat mi-a venit ideea
la 18.04.2010, 10:51
buna-dimineata,dana,tot prin farfurii esti?
la 18.04.2010, 11:16
neata ela, m-ai prins
la 18.04.2010, 11:16
la 20.04.2010, 18:04
na, ca facui si eu azi! sunt delicioase, eu am mai adaugat si o frunza de dafin si putin cimbru si piper, si lasfarsit putin ulei de masline cu lamaie .O nebunie!
la 20.04.2010, 18:13
ma bucur k ai facut, cand o sa mai fac o sa mai pun si eu cate ceva, atunci am facut pe fuga si asta mi-a venit la indemana, cu lamaie cred k au iesit supr
la 22.04.2010, 04:37
Pusik, incerca cu lapte batut - atunci sa vezi fragezime!
la 22.04.2010, 09:12
o sa incerc
COMENTEAZA