Pulpe de pui la tigaie, in sos alb, cu garnitura de cartofi natur

Postat de RODIMUR in Pui
25 Iun 2020 | 3831 vizualizari

Săptămâna trecută am vrut să prepar niște pulpe de pui la tigaie și m-am gândit să folosesc un sos alb, pe care-l apreciez în mod deosebit. Pentru ca sosul să fie și mai bun, n-am prăjit ceapa și usturoiul, ci le-am lăsat să se prepare înăbușit. În plus, am adăugat o roșie, care a dat sosului un gust dulce acrișor, foarte bun. Pe lângă o garnitură de cartofi natur, stropiți cu unt, pulpele au fost absolut delicioase.

Inapoi la reteta

Comentarii (14)

la 26.06.2020, 00:01
la 26.06.2020, 11:15
Bune!
la 26.06.2020, 11:26
Mulțumesc frumos, Katty!
la 26.06.2020, 19:01
Mulțumesc frumos, Andra!
la 26.06.2020, 19:21
bune, bune!
la 26.06.2020, 20:14
Imi place!
la 26.06.2020, 20:49
Mulțumesc frumos, Daniela!
la 26.06.2020, 20:49
Mă bucur că-ți place, Madi... Mulțumesc frumos!
la 27.06.2020, 19:55
Eu as veni la masa, pentru ca imi place tot!
la 27.06.2020, 20:35
Mulțumesc frumos, Rocsi!
la 28.06.2020, 10:13
Cred ca a iesit tare buna mancarea!
la 28.06.2020, 10:29
Daaa, Mirela, mulțumesc frumos, a ieșit o bunătate...!
la 02.07.2020, 12:32
Bune!
la 02.07.2020, 12:52
Mulțumesc, Dantes!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking