Pulpe de pui picante cu bere si stafide

Postat de mihaelar63 in Pui
24 Ian 2020 | 3907 vizualizari
Pulpe de pui picante cu bere si stafide

Bunatati pentru  Craciun  Traiasca berea !!! Am mai redus din rezerva federala de bere, totusi mai este!!!! Cu gandul sa prepar pui cu bere, mi-a atras atentia aceasta reteta: https://evelinasfood.com/2016/11/23/copanele-de-pui-cu-bere-neagra/. Foarte gustoasa reteta !!!

Ingrediente

  • 800 gr pulpe pui de casa
  • 500 ml bere
  • 2 linguri stafide
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 ardei iute rosu
  • 1 lingurita ierburi de Provence
  • piper macinat
  • chilli rasnit
  • sare

Mod de preparare

  1. Pulpele de pui se taie in doua, se curata si se spala.
  2.  Se asaza carnea intr-un vas de ceramica termorezistent.
  3. Se condimenteaza cu sare, piper, chilli, ierburi de Provence si boia dulce de ardei.
  4. Adaugati stafidele si caciulia de usturoi taiata in  doua.
  5. Turnati deasupra berea.
  6. Dati vasul la cuptor timp de o ora.
  7. Spre sfarsitul coacerii intoarceti carnea de pe o parte pe alta pentru ase rumeni uniform.
  8. Decorati cu ardei iute rosu si cu ,,ceva "" verde. Eu am pus codite de praz.

                            Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui picante cu bere si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pilaf cu pui si ciuperci

Postat de Irina

Pilaf cu pui si ciuperci

Am portionat puiul in bucati si am folosit pentru prepararea pilafului: o bucata de piept, o pulpa, o aripioara si jumatate de spate. Ceapa tocata am pus-o in ulei incins la inabusit (am...

Citeste continuarea

Pui cacciatora sau pui in stil vanatoresc

Postat de mirela0911

Pui cacciatora sau pui in stil vanatoresc

Bucatile de carne se spala bine apoi se lasa sa se scurga bine de apa. Uleiul se pune la incins intr-o cratita. Se pun bucatile de carne si se lasa sa se caleasca cate 5 minute pe fiecare...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.01.2020, 22:29
la 24.01.2020, 23:05
Ai imbatat bulanele...
la 25.01.2020, 05:47
la 25.01.2020, 07:26
la 25.01.2020, 07:32
neata !

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking