Postat de BarbatLaCratita in Pui 6 Noi 2010 | 9738 vizualizari
Pulpele de pui sunt umplute cu kaizer, masline si busuioc. Combinatia de busuioc si masline confera acestei retete o savoare deosebita si un usor iz mediteranean.
la 10.11.2010, 15:27 Nu Ina, pentru o doamna cum e Dia trebuie sa fac ceva cu frisca adevarata, din smantana. Dar am uitat sa cumpar
la 10.11.2010, 15:43 DECI SA STAU LA PANDA SA FIU INTRE PRIMELE 12 SA INTELEG, DA MEN?
la 10.11.2010, 16:24 Medi, deja s-au terminat cele 12, dar mai aveam una de rezerva pentru Dia Cum ea s-a servit deja, ultima este a ta GATA, am inchis placintaria!
la 10.11.2010, 18:30 deci comentariul cu nr.200 imi apartine asa ca de aici ne mutam la alta casa ca ti-am crescut destul ratingul ...astept desertul Barbate sper ca mi-l aduci personal
la 11.11.2010, 02:40 Fiind prima mea casa, m-am cam atasat de ea... Apoi, ar mai fi o problema: aici stie lumea ca se fac inscrierile, deci mai astept aici pana la sfarsitul saptamanii, sa definitivez lista aia
Mi-a fugit si somnul cand am auzit de adus personal desertul pana in capatul celalalt al tarii Eu ma gandeam sa postez mancarea de praz pe care am facut-o acum vreo saptamana si ceva... sa inteleg ca n-o consideri suficient de romantica?
la 11.11.2010, 08:33 Barbate,chiar si o cana de ceai poate fi deosebit de romantica dar sunt convinsa ca stii asta imi pare rau ca ti-am alungat somnul...sau poate nu
la 11.11.2010, 12:29
la 11.11.2010, 16:59 arata interesant .cred ca sunt f gustoase aceste pulpitze
la 12.11.2010, 14:33 Daaaa, chiar merita sa le incerci