Pulpe in crusta de cartofi
Postat de sufletista in Pui 7 Iul 2011 | 2738 vizualizari
by motan
Inapoi la reteta
|
Comentarii (12)
la 07.07.2011, 16:28
La Motanel era crusta, la tine pare un piure . Sau e fotografia inainte de coacere ?
la 07.07.2011, 20:32
trebuia sa lasi mai mult la cuptor
la 07.07.2011, 21:45
da kamy dar nu au mai avut rabdare,mai ales sotu lmeu
la 07.07.2011, 21:46
ina daca il lasam cu 10 min mai mult era ca al lui motan dar sotul meu era mai rau ca copii,parca nu mancase de 4 ore
la 07.07.2011, 23:36
Nu stiu de ce trebuiau sa fie la fel ca... eu zica ca facem toate aceeasi reteta nu pt a avea o poza de final la fel ci pt a-i da fiecare un strop din personalitatea ei
si pe urma poate sufletistei ii place mai putin rumenita zic...
la 08.07.2011, 00:01
asta nu e crusta, nu te supara pe mine.
Crusta e un invelis crocant , un strat solid.
la 08.07.2011, 12:45
da gaby,nu ma supar dar cum am spus trebuia lasata mai mult dar nu au mai avut rabdare
la 08.07.2011, 21:47
bun bun
COMENTEAZA