Punjeni cevapi

Postat de Doinavar in Mancaruri cu carne
18 Feb 2013 | 3932 vizualizari

Daca nu “bantuiam” pe site-ul Laurei Laurentiu, Retete ca la mama, n-as fi descoperit atat de multe retete minunate, dintre care, sincer, mi-a fost foarte greu sa aleg. M-am hotarat sa prepar Punjeni cevapi, inca de la titlu, pentru ca nu stiam ce e aia. Am avut chiar si invitati, copiii mei au spus ca-s mici cand i-au vazut, eehh dar cand au gustat s-a schimbat povestea. Sunt cam altfel si foarte buni. Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba, cevapi inseamna un fel de mititei, punjeni (umpluti) cu cascaval in limba sarba. Am umblat un pic la ingrediente, dar in rest sunt facuti cam la fel, dupa reteta originala. Eu am folosit cuptorul cu halogen si dedesubt am pus frigarui de legume. Veti vedea mai incolo ce a iesit.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 18.02.2013, 19:59
super reteta...am sa o incerc...
la 18.02.2013, 20:24
Ce bunatate
la 18.02.2013, 21:52
Grozavi
la 18.02.2013, 21:53
la 18.02.2013, 22:13
Minunata reteta, am s-o incerc si eu, o bag la favorite...
la 18.02.2013, 22:44
la 18.02.2013, 22:55
la 19.02.2013, 02:11
Apetisant si ce culori minunate
la 19.02.2013, 06:28
Mici umpluti cu cascaval....! O nebunie Cred ca trag o fuga pina la tine Doina
la 19.02.2013, 07:14
Mmmm,pacat ca se termina asa repede!!
la 19.02.2013, 11:22

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking