Purcel la protap
Postat de hangiu in Porc 11 Apr 2010 | 90493 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (15)
la 11.04.2010, 17:01
Trebuie sa recunosc ca ati facut arta acolo
la 11.04.2010, 17:21
ai dreptate bucataras
la 11.04.2010, 18:20
arata senzational.....
la 11.04.2010, 18:26
Wow, ce sa zic...Demential Bravo
la 11.04.2010, 19:12
ietete ce poze faineeeeee!
ce va mai petreceti, fain fain !
la 11.04.2010, 19:29
de asta as vrea si eu,acumsi pt reteta si pt chef.penultima poza n-o deschid ca are semne obscene
la 11.04.2010, 19:40
Daca nu era penultima poza puteam sa spun ca a fost perfect. Dar facand abstractie , totul e super! Trebuie sa ai rabdare si timp pentru a prepara asa bunatate. Cred totusi ca 30 kg. condimente sunt cam multe.,
la 11.04.2010, 20:36
prepararea in sine cum ai prezentat-o este un ritual
la 11.04.2010, 22:23
mama ce-i aici, bn k nu vede sotul meu k ar innebunii de pofta, pt el cea mai buna leguma e porcul
la 11.04.2010, 22:32
felicitari asta da arata grozav de bine
la 11.04.2010, 23:28
scuzati pentru poza obscena dar pe uni dintre noi ia doborat oboseala(alcoolu batal vina)
la 12.04.2010, 00:34
eu cred ca in cele 30 kg de condimente este inclusa si naveta de ,, ursus ,, din penultima poza
la 12.04.2010, 21:20
Purcelu are 30kg fratilor nu condimentele egresala de tipar
la 12.04.2010, 21:22
la 14.11.2012, 19:47
tare bun e si ce bine arata,nota 10+
COMENTEAZA