Puricei in tigaie

Postat de Bunica in Aperitive / Garnituri
18 Iul 2013 | 7658 vizualizari

Imi povestea soacra mea,ca pe vremea"foametei,in perioada de dupa razboi dimineata faceau "puricei in tigaie".Mamaliga rece,care ramanea de seara ,dimineata o prajeau in untura si o mancau cu sau fara ceapa.Am incercat si eu sa vad cum este,dar am imbunatatit-o cu ou si branza.Este foarte buna!

Inapoi la reteta

Comentarii (28)

la 18.07.2013, 13:42
la 18.07.2013, 14:43
sigur e bunn
la 18.07.2013, 14:55
ce bun. ..imi aminteste de copilaria mea...bunica mea facea asa ceva...
la 18.07.2013, 15:29
la 18.07.2013, 16:24
vreau si eu multi ,multi puricei
la 18.07.2013, 17:05
Crisule am stat mult pe ganduri pana am postat reteta.Este ceva simplu ,dar foarte gustos!
la 18.07.2013, 17:09
Buni au nemtii o vorba : putin,este mai mult profunda ,nu?
la 18.07.2013, 17:34
la 19.07.2013, 00:05
Mamaliga, in orice forma imi place! Prajita, cu sau fara ceapa, e delicioasa!
la 19.07.2013, 09:10
Acum am vazut si eu reteta asta, mancam cand eram copil, dar fara braza!
la 20.07.2013, 09:44
la 22.07.2013, 23:54
Chiar am mamaliga rece
la 21.08.2013, 15:47

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking