Racitura cu pui (sau piftie)
Postat de Razvy23 in Curcan 1 Feb 2010 | 17341 vizualizari
Astazi am o reteta de "racitura" adusa direct de la mama de acasa - mie imi place si o consider foarte potrivita nu numai pentru ocazii, ci si cu ocazia venirii caldurilor. Doar de-aia o cheama "racitura"!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (6)
la 01.02.2010, 17:42
arata foarte bine....
la 01.02.2010, 18:12
Super reteta nu stiam ca se poate face cu asa cantitate mica de carne nota maxima de la mine
la 01.02.2010, 18:42
Cred ca este foarte buna, eu fiind un mare fan piftie, dar cu ou nu a mai mancat niciodata..interesant!
la 01.02.2010, 19:58
Reteta ar fi super daca n-ar fi copiata: http://hobbybucatar.blogspot.com/2009/05/racitura-cu-pui-sau-piftie.html. Drept urmare, acest user va fi banat!
la 01.02.2010, 21:59
incerc sa inteleg termenii(am spus ca sunt incepatoare);ai dreptate Bucataras!eu m-am inscris in aceasta echipa ,convinsa ca,putem impartasi unii altora impresii, experiente si retete culinare deja testate;
la 28.12.2010, 23:59
COMENTEAZA