Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri 31 Ian 2010 | 10995 vizualizari
Am fost mandra de mine ca am reusit sa fac piftie si aici in Franta :) , am o reteta foarte buna de la o prietena din Romania, asa ca o postez si aici pana nu trece iarna :)
la 31.01.2010, 14:59 Sylvia, ai un stil aparte , de arnajere a bucatelor, un stil asiatic , mai mult , imi place
la 31.01.2010, 17:20 si eu am laudat-o pentru cum decoreaza....foarte frumos...si bun...
la 31.01.2010, 17:58 daca ai sti ,Silvia ,cat imi place piftia!parca te-ai gacdit la mine!
la 31.01.2010, 18:08 Multumesc mult pt aprecieri, aici chiar pusesem asa ceva in graba nu m-am straduit sa decorez.
Teo al meu sot este cu piftia, eu nu prea o mananc si nu vrea decat cu carne pura in ea culmea ca doar stie cu ce se face...reteta asta iese f gustoasa.
la 31.01.2010, 21:17 Piftia este printre preferatele mele ,daca este de pasare si mai bine . Zeama de legume cu carne, pretabila la orice regim.
la 31.01.2010, 22:29 Bunica , piftie de pasare nu m-am incumetat sa fac inca, nici nu prea stiu cum se face...ne dati o reteta buna? Am mancat o data in Moldava o piftie de curcan bestiala m-ar tenta sa incerc o data.
la 31.01.2010, 23:05 Sylvia ,ma starui si eu sa postez saptamiina viitoare o racitura din pasare preparata in Moldova
la 01.02.2010, 00:25 Anisoara o astept cu drag si poate chiar fac o portie ca din aia simt ca as manca si eu ca e mai "de regim "