Racituri moldovenesti (sau piftie de porc )
Postat de alice_ciobanu in Aperitive / Garnituri 14 Dec 2011 | 35618 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 14.12.2011, 16:35
abia astept sa facem si noi la Anul Nou
la 14.12.2011, 16:41
buuuuun
la 14.12.2011, 20:29
place
la 14.12.2011, 20:54
de ce majoritatea retelor romanesti sunt "dupa gust" sau "cat cuprinde"?! aici de ex. d.na uita sa spuna ce cantitatede carne a folosit si cata apa, ca nu toate femeile s-au nascut "gospodine"?!!
la 14.12.2011, 21:02
abia astept sa fac si eu acum de sarbatori
la 14.12.2011, 22:43
ce-mi place
la 14.12.2011, 22:56
marcela13...dna adicatelea io...n-am uitat cat anume am folosit...fiecare "gospodina" care afce racituri pune cate picioare de porc vrea, cite urechi cita carne vrea. pui carnea in oala si acoperi cu apa cat sa treaca cu 7-8 cm deasupra carnii....ce e asa dificil a se intelege? iar la sare..fiecare pune cat de sarete le doreste.
sunt satula de "politia culinara" si a celor care se cred mai "catolice decit papa"
poate supar pe cineva, dar chiar nu-mi pasa!
la 14.12.2011, 22:57
fetelor pupici cu mare drag!
la 14.12.2011, 23:43
eu la racituri nu ma bag,pot sa fie facute si din purcel de aur)))
la 15.12.2011, 11:26
Asa se obisnuieste sa se puna si cartof, in zona ? , interesant ma gandeam ca cartoful tulbura zeama
in al doi-lea rand imi place ca esti prompta
la 15.12.2011, 12:00
la noi se pune si cartofi, cel putin eu asa stiu, asa am vazut si asa fac.
daca le fierbi la foc extrem de mic, si ai grija cand torni zeama in castroele...nu se tulbura, raman limpezi
cat despre promptitudine...nu stau eu prea bine , insa sunt destul de tzifnoasa
la 15.12.2011, 13:30
ce-mi plac racile de abia astept sa fac
COMENTEAZA