Ragout de cerb cu smochine
Postat de Roda in Mancaruri cu carne 8 Mai 2009 | 8983 vizualizari
In bucataria moderna, vanatul tine un loc de frunte;se spune ca vanatul innobileaza orice masa.Asa este ,iar daca alegem si vinul potrivit, mancarea devine si mai savuroasa.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (9)
la 08.05.2009, 00:23
la 08.05.2009, 00:24
pfaaa, ce rau imi pare ca n-ai poze
la 08.05.2009, 00:28
Ce dragut estiNici n-am terminat de postat si mi-ai si scris.Nu am poze.Am , in schimb, sumedenie de retete grozave, cu unele am castigat si peste hotare.Poate adaugi tu ceva convenabil.Multumesc.
la 08.05.2009, 00:32
Pai, gasim poze si citam sursa. Ca mai sus
la 08.05.2009, 00:48
Multumesc.Banuiesc ca tu mi-ai oferit si furculitele .Nu am stiut ca se pot folosi asa imagini, si eu as putea sa-ti furnizez si sa citam sursa de inspiratie.Supa , pe care am postat-o, am gatit-o astazi.Este un deliciu!
la 08.05.2009, 00:49
Nu m-am uitat la ceas, dar este trecut de miezul noptii, deci supa am gatit-o ieri.
la 08.05.2009, 01:01
pai inseamna ca ii mai poti face poze, ca doar nu s-a terminat
la 08.05.2009, 01:30
Supa de pipote am gatit-o ieri , nu ragout de cerb.Din pacate, supa s-a mancat ,a mai ramas ceva intr-un bol.Ai mei sunt foarte mancaciosi.
la 18.06.2021, 12:44
COMENTEAZA