Ragout de vita

Postat de lia in Vita
9 Sep 2010 | 11061 vizualizari

Sau pe romaneste; tocana frantuzeasca, o mancare veche si cu o varietate bogata de versiuni. Caracteristica de baza al acestui preparat este faptul ca se gateste in timp(3h) si la un foc mic, tocmai pentru a permite aromelor sa se patrunda foarte bine. Se poate face cu mai multe tipuri de carne si se pot folosi diferite arome. Eu am folosit carne de vita, rozmarin, tarhon si chimen o combinative dementiala.

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 11.10.2010, 11:46
vai ce minunatie de manacarica!5f!
la 14.02.2011, 17:56
la 17.02.2011, 10:08
Roberta
Elena va multumesc
la 06.01.2014, 19:16
O bunatate !
la 29.01.2014, 11:07
Iubitica Trendy
la 18.01.2016, 16:44
De incercat !!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking