Ragu de caprioara

Postat de katty in Mancaruri cu carne
1 Mar 2020 | 2555 vizualizari

Ragu(cu accent pe u ),originar din nordul Italiei(Upss), un sos pe baza de carne servit de obicei cu paste, fiert indelung la foc mic, se servea pana la sfarsitul secolului 19 in zile de sarbatoare si duminica.Cam asa am facut si eu astazi caci aveam o bucata mica de carne, deci imi trebuia  ceva mai mult sos.

Inapoi la reteta

Comentarii (12)

la 01.03.2020, 23:13
ce bune!!! Arata delicios!!
la 01.03.2020, 23:20
Arată foarte bine! Cred că italienii s-au inspirat de la francezi, care au o tocană cu sos, pe care o numesc ”ragout” (cu accent circumflex pe ”u”). Multe bunătăți culinare ne vin și nouă de la francezi...
la 01.03.2020, 23:32
la 01.03.2020, 23:51
la 02.03.2020, 03:21
foarte gustos
la 02.03.2020, 03:30
Arata foarte bine
la 02.03.2020, 09:09
Exact Rodica! Doar ca ragoutul francezilor are bucăți de carne mai mare si nu se mananca cu paste!
la 02.03.2020, 15:09
Cred ca e tare gustoasa mancarea!
la 02.03.2020, 16:15
la 02.03.2020, 16:38
la 02.03.2020, 19:40
la 09.03.2020, 10:23

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking