Raioasa delicioasa

Postat de ionela2682 in Prajituri
9 Apr 2010 | 28611 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (7)

la 09.04.2010, 17:07
ceva in genul asta fac si eu de post... cu ulei in loc de untura... tot asa cu aluat ras... eu pun aluatul la congelator inainte sa-l rad... si eu ung cu gem sau pun mere... e buna
la 09.04.2010, 17:11
de ce-i zice raioasa??? pt ca se rade aluatul???
la 09.04.2010, 17:17
asa cred si eu ca de la aluatul acela ras i se trage denumirea! ideea este ca iese un aluat foarte fraged!
la 09.04.2010, 18:23
si eu fac asa dar putin altfel ingredientele park dar tot cu aluat ras..
la 09.04.2010, 22:14
''raioasa'' e grozava, !
la 10.04.2010, 10:02
multumesc teo!
la 20.07.2011, 16:50

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking