Rasgulla deliciu indian

Postat de Anastasia in Dulciuri
26 Apr 2010 | 9447 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (10)

la 26.04.2010, 20:01
foarte interesant
la 26.04.2010, 20:54
suna bine,dar fara colorant, cu suc de mocov sau de sfecla merg
la 26.04.2010, 21:02
draga pusikmea, daca esti mai atenta am mentionat ca se poate folosi si suc ca inloctiitor de colorant sa citesti toata reteta si ai sa gasesti
la 12.01.2011, 10:33
Ce interesant arata
la 12.01.2011, 11:17
voi incerca si eu aceasta reteta, sunt tare curioasa cum este la gust
la 18.03.2012, 08:40
super
la 09.04.2012, 10:27
la 15.04.2012, 23:37
la 01.05.2014, 12:50
Nu stiam ca acest mod de a pregati branzica proaspata este specifica Indiei! Eu doar asa am pregatit-o pentru BBk! Chiar si acum, la fel o fac!
la 03.05.2014, 12:33
E un desert Indian care se face din acest fel de branza, care are si un nume la ei, la noi tot branza e cam toata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking