Rata cu varza in vas roman

Postat de adnia in Rata
14 Ian 2013 | 8787 vizualizari

In ceea ce priveste vasele de gatit, cred ca cele romane (sau de lut) sunt foarte utile, usor de folosit si de intretinut, iar mancarea gatita in ele este parca mai gustoasa. Mare fan vas de lut, mi-am achizitionat o intreaga colectie.Si pt. ca le folosesc destul de des, m-am gandit sa va arat si voua cam ce-mi iese.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 14.01.2013, 19:40
Aici nu e de cerut cu porţia, ci cu vasul roman cu tot
la 14.01.2013, 19:42
yammy !padre cand iei vasul roman cu totul sa ma chemi si pe mine sa te ajut la mancat
la 14.01.2013, 19:42
Bună rău! Varza a fost proaspătă sau murată?
la 14.01.2013, 19:56
uite ca asta n-am precizat! reparam imediat! panacris, a fost varza dulce!
la 14.01.2013, 20:06
rata o dau...dar vasul nuuuuu!
la 14.01.2013, 20:17
la 14.01.2013, 20:23
Am auzit ca e o delicatese
la 14.01.2013, 20:40
da...chiar e foarte gustoasa!
la 14.01.2013, 21:12
la 14.01.2013, 21:16
la 14.01.2013, 21:42
place
la 14.01.2013, 22:48
de cand am pe lista bunatatea asta..
la 16.01.2013, 10:19

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking