Ratatouille, un altfel de ghiveci de legume
Postat de divainbucatarie in Mancaruri de legume 19 Noi 2010 | 6676 vizualizari
Iata una din retetele mele preferate. Sunt momente in care nu am chef de nimic cu carne, iar aceasta reteta este foarte simpla si delicioasa si merge perfect in aceste zile de post. Si in alte țări ale Europei există rețete asemănătoare: in bucătăria italiană ea se numește caponata, in Ungaria lecsó, iar in Bulgaria și România ghiveci de legume.
Asa ca eu va voi arata versiunea mea de ratatouille.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (13)
la 19.11.2010, 10:09
foarte bine arata
la 19.11.2010, 10:54
Asta fac si eu azi
la 19.11.2010, 11:47
super buna
la 19.11.2010, 11:58
ratatouille se zice si in Belgia,si e foarte bun
la 19.11.2010, 12:18
spune drept te-a ajutat si ,,mr rat,, din film el era expert .arata bine
la 19.11.2010, 12:18
la fel ca in film???
la 19.11.2010, 12:21
daca nu stii despre ce vb este un film pentru copii cu un domn sobolan expert in aceasta reteta .de altfel si filmul se numeste ,,Ratatouille,,este superb
la 19.11.2010, 12:30
aranjamentul de aici este inspirat din film. dar si reteta originala este tot pe acolo... doar ca ei pot folosi dovlecei galbeni si verzi.
la 19.11.2010, 12:30
va multumesc!
la 19.11.2010, 17:43
Legumeee...bune de tot!
la 19.11.2010, 22:58
Multumesc!!!
COMENTEAZA