Reteta de ciuperci umplute cu oua de prepelita
Postat de RODIMUR in Aperitive / Garnituri 11 Ian 2024 | 2023 vizualizari
Încă o rețetă pe care am găsit-o pe același site culinar francez, dar pe care am modificat-o potrivit gusturilor mele. În rețeta franceză se folosește ”brânză proaspătă” și leurdă (”usturoiul ursului”) dar eu am preferat să folosesc o telemea puțin sărată de vaci și un condiment care-mi place mult, mărarul. De altfel, este o rețetă care se prepară pe vremea leurdei, dar nu cred că mi-ar plăcea în această variantă.
Deși am căutat cele mai mari ciuperci, n-am reușit să pun în fiecare decât câte un ou, față de rețeta franceză unde erau câte două.
Rezultatul a fost excelent: ciupercile și-au păstrat gustul lor bun și în combinație cu brânza sărată și mărarul mi s-au părut de un mare rafinament. O salată proaspătă cu roșii cherry au contribuit la acest gust minunat pe care l-am savurat cu mare încântare.
Pentru Reteta de ciuperci umplute cu oua de prepelita sunt necesare cateva ingrediente: ciuperci, oua prepelita, telemea.
Inapoi la reteta
|