Reteta de cremsnit cu blat de nuca la mijloc

Postat de Constelatialeu in Prajituri
10 Feb 2023 | 3315 vizualizari

Pentru Reteta de cremsnit cu blat de nuca la mijloc m-am inspirat de la Iuliana Florentina Avram - Retete fel de fel- am avut intentia sa schimb faina din crema cu amidon, dar n-am facut-o, desi preferam sa fac asta, data viitoare asa o sa fac. La blat am folosit o tava cu dimensiunile de 25/35 cm, foile din aluat foitaj le-am intins cat tava de la aragaz si apoi le-am decupat la dimensiunile blatului cu nuca. Ingredientele pentru aceasta reteta sunt: foietaj, oua, nuca, zahar, faina, pesmet, lapte, unt.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 11.02.2023, 08:31
Super!
la 13.02.2023, 15:06
Nu se poate refuza !!!
la 14.02.2023, 12:37
Wow! Ce fain arata!
la 14.02.2023, 20:55
Mi se pare interesanta combinatia si chiar ma incanta! Vezi ca la modul de preparare, la blatul cu nuca, ai scris ca ai pus faina, dar la ingrediente nu scrie faina!
la 14.02.2023, 22:32
Multumesc Rocsy de atentionare, e pesmet in loc de faina, oboseala bat-o vina :S
la 17.02.2023, 09:30
Ce idee faină!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking