Reteta de faguri moi umpluti cu crema de cacao

Postat de Toamna07 in Prajituri
23 Noi 2012 | 197302 vizualizari

Soacra mea are o forma de faguri fooooarte veche dar super buna, isi face treaba cu maiestrie. Am imprumutat-o si am facut pufosii astia umpluti cu crema de cacao si nuci. Reteta de faguri este printre cele preferate din copilarie, sunt atat de moi si pufosi, iar crema de cacao desavarseste gustul lor bun. Pentru Reteta de faguri moi umpluti cu crema de cacao ai nevoie de urmatoarele ingrediente: oua, zahar, lapte, faina, cacao, nuca, unt.

Inapoi la reteta

Comentarii (39)

la 13.01.2013, 16:15
Sunt extra-mega-super bune! Le-am incercat astazi exact dupa reteta ta!! Multumesc de o mie de ori!!
la 13.01.2013, 17:20
Sunt incantata!
la 24.07.2013, 19:33
as face si eu dar nu am forma
la 24.07.2013, 21:28
am sieu forma si le-am facut dupa reteta mea dar o sa fac si reteta voastra
la 24.07.2013, 21:44
le ador si as vrea tare mult sa le fac dar nu am forma
la 12.12.2013, 14:11
la 03.01.2014, 11:08
dar nu mai am forma , a ruginit ! dar am vazut alt bucataras ca le face in aparatul de vafe ...
la 28.01.2014, 15:09
bune...abia astept sa fac si eu!
la 08.10.2017, 18:01
Da, din pacate aparatul nu se gaseste in comert. Crema pe care o folosesc la aceste fursecuri este de lamaie si este foarte racoroasa:
300 gr. rahat, 2 lamai, 100 gr. unt.

Rahatul se da prin masina de tocat
1lamaie se curata de coaja si impreuna cu cealalta ( cu coaja) se dau prin masina de tocat. Atentie la samburi. Apoi se amesteca incet cu untul care este lasat la temperatura camerei sa se inmoaie.

Pofta buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking