Reteta de mancare traditionala de prune uscate cu sos de zahar ars

Postat de Ina in Mancaruri de post
16 Apr 2014 | 60954 vizualizari

In Joia Mare din Postul Pastelui, la noi femeile dau de pomană pentru mortii din neam, prune uscate gatite cu orez sau cu sos de zahar ars. Azi am pregatit si eu reteta de prune cu sos de zahar ars, pe care v-o prezint mai jos.

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 17.04.2014, 07:27
Ooo, de cand n-am mai mancat o astfel de mancare! Tare mult imi place mancarea de prune! Si in zona noastra se face.
la 17.04.2014, 10:43
Nu am mancat niciodata dar sigur e super bun!
la 19.04.2014, 00:13
Nu am mancat niciodata .Eu am prune uscate si fac prajituri,sau la umplut un pui la cuptor.Trebuie neaparat sa fac si eu dar dupa pasti.Arata tare bine
la 27.04.2014, 13:34
Bunica facea ciorba de fasole cu prune uscate afumate , un deliciu!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking