Reteta de post, simpla si gustoasa de Ciulama de ciuperci

Postat de vasimur in Mancaruri de post
21 Iun 2018 | 34061 vizualizari

Tot din rezerva pentru iarnă, avută în congelator, m-am hotărât să fac o ciulama de nicoreți! Mai exact, o reteta de post, simpla si gustoasa de Ciulama de ciuperci Nicoretele este o specie de ciuperci comestibile cunoscută  în popor ca buretele lui Sfântu’ Gheorghe sau burete de mai, deoarece apare timpuriu, după data de 23 aprilie (Sfântul Gheorghe), până în luna iunie. Ciulamaua de ciuperci de pădure: hribi, ghebe sau bureți este delicioasă! Dar la fel de gustoasă este și din ciuperci champignons sau pleurotus, care se găsesc pe piață, tot timpul anului.

Inapoi la reteta

Comentarii (11)

la 22.06.2018, 11:37
Gustoasă!
la 22.06.2018, 11:42
la 22.06.2018, 11:47
la 22.06.2018, 13:07
Mulțumesc, dragi prieteni!
la 22.06.2018, 14:31
delicios
la 22.06.2018, 17:00
Buna!
la 22.06.2018, 17:15
la 22.06.2018, 17:23
Îmi place foarte mult ciulamaua din bureți culeși din pădurile noastre!!! Nimic nu-i poate egala gustul! Unde mai punem că ne încărcăm pozitiv și cu frumoasele peisaje, aerul curat...Bravo!
la 22.06.2018, 19:58
Mi-ai facut asa pofta ,incat am pus ciupercile in meniu
la 22.06.2018, 20:16
Chiar as dori o portie, ca este prea buna!
la 23.06.2018, 07:47

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking