Reteta de preparare a papanasilor

Postat de gaby_d in Dulciuri
1 Sep 2010 | 10483 vizualizari

Reteta de preparare a papanasilor Cred ca ar fi trebuit sa specific inca din titlu' , papanasi MOLDOVENESTI. Acu ' vreo..10 ani, eram la Vama Veche si mancam la o terasa unde gatea excelent un.. tip..Cateva zile n-am stiut ca face si deserturi, pana intr-o zi, cand au comandat vecinii de la masa alaturata , papanasi. Am fost taare incantati, am comandat si noi, pana ce ne-a adus ..si...dezamagire:(. Am mancat dar pt noi alea erau gogosi nu papanasi :d :))). L-am bagoslovit in sinea noastra dar dupa ceva timp am "descoperit" ca si papanasii au retete variate, in functie de zona. Din compozitia prezentata de mine , nici gand sa poti face gaura sau bilute(asa cum vad in alte retete). E o compozitie molicica , papanasii trebuie intoarsi cu grija la prajit, trebuiesc rumeniti bine (altfel riscati sa fie cruzi) , dar pentru noi, acestia raman adevaratii papanasi.

Inapoi la reteta

Comentarii (73)

la 06.09.2010, 22:53
Hop si eu, la multi ani, Gaby!
la 06.09.2010, 23:04
Crisad si Iri,multumesc mult
la 06.09.2010, 23:24

La Multi Ani Gabytule,sa fii fericita si iubita de toata lumea.
la 06.09.2010, 23:25
multumesc laly.as vrea io,da' din pacate..nimeni..
la 06.09.2010, 23:42
Lasa Gabitule nu fii trista aici pe bucataras toata lumea te iubeste sa stii
la 07.09.2010, 09:33
La Multi Ani
Sa stii ca acestia sunt adevaratii papanasi si pentru noi. Felicitari pentru tot ce faci si pentru tot ce esti!!!
la 07.09.2010, 10:06
La multi ani , sa fii sanatoasa si fericita. Felicitari pentru toate bunatatile pe care le impartasesti cu noi!
la 07.09.2010, 11:30
Dentistuta, iti multumesc mult.@YAFA, multumesc mult
la 08.09.2010, 12:02
gustosi....si mie imi plac papanasii dar nu m-am incumetat pana acum sa fac.
la 08.09.2010, 22:23
la multi ani gabita cu intarziere.sa fii fericita .ce minunatii mai faci
la 12.09.2010, 20:23
onuta, abia acum am citit.iti multumesc mult
la 12.09.2010, 20:24
adina, insist sa-i incerci, dar, sa-i prajesti bine, sa-i intorci cu grija si sa-i papi cu smantana
la 04.11.2011, 01:19
super delicioasa

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking