Reteta de preparare a papanasilor
Postat de MyCookingLife in Prajituri 5 Noi 2011 | 10502 vizualizari
Reteta de preparare a papanasilor
Toata lumea iubeste papanasii. Nu cred ca am auzit vreodata pe cineva sa spuna "Nu!" papanasilor. Dar oare, care este etimologia acestui cuvant? Intotdeauna m-am intrebat de la ce vine aceasta denumire de papanasi!
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 05.11.2011, 18:32
wow, super arata!!
la 05.11.2011, 18:48
wow cum arata
la 06.11.2011, 06:39
arata superb dar nu am inteles ce ai facut cu 5/6 din lauta, ai fiert gogosile ?? sau totul e prajit ??
la 07.11.2011, 11:10
Wow...cum arata...
la 07.11.2011, 13:11
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , oricand
la 19.11.2011, 21:52
Multumesc tuturor pentru aprecieri! Chiar daca timpul nu-mi permite sa intru des si sa multumesc la timp, vreau sa stiti ca apreciez foarte mult cuvintele frumoase!
la 19.11.2011, 21:54
Danakarin, cu 5/6 din aluat am modelat gogosile si cu partea cea mica "motul" lor. Da, sunt prajite in baie de ulei.
COMENTEAZA