Reteta de preparare a papanasilor

Postat de MyCookingLife in Prajituri
5 Noi 2011 | 10502 vizualizari

Reteta de preparare a papanasilor Toata lumea iubeste papanasii. Nu cred ca am auzit vreodata pe cineva sa spuna "Nu!" papanasilor. Dar oare, care este etimologia acestui cuvant? Intotdeauna m-am intrebat de la ce vine aceasta denumire de papanasi!

Inapoi la reteta

Comentarii (23)

la 05.11.2011, 18:32
wow, super arata!!
la 05.11.2011, 18:48
wow cum arata
la 06.11.2011, 06:39
arata superb dar nu am inteles ce ai facut cu 5/6 din lauta, ai fiert gogosile ?? sau totul e prajit ??
la 06.11.2011, 10:17
la 07.11.2011, 11:10
Wow...cum arata...
la 07.11.2011, 13:11
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , oricand
la 19.11.2011, 21:52
Multumesc tuturor pentru aprecieri! Chiar daca timpul nu-mi permite sa intru des si sa multumesc la timp, vreau sa stiti ca apreciez foarte mult cuvintele frumoase!
la 19.11.2011, 21:54
Danakarin, cu 5/6 din aluat am modelat gogosile si cu partea cea mica "motul" lor. Da, sunt prajite in baie de ulei.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking