Reteta de preparare a papanasilor

Postat de Michelle in Prajituri
19 Mar 2010 | 22116 vizualizari

 Reteta de preparare a papanasilor

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 20.03.2010, 01:01
sant grozavi de buni ,mama ne facea tare multi ,insa eu aici nu pot sa fac ca nu am branza de vaca ca la noi,este ceva dar nu ies asa buni ca la mama acasa,arat grozav de bine ,felicitari
la 20.03.2010, 01:13
la 20.03.2010, 19:14
Foarte bine arata....................ce asi vrea si eu macar unu...............
la 23.03.2010, 15:57
Si la noi in familie sunt papanasii favoriti, mai ales ai baiatului meu. Daca i-as face in fiecare zi, nu s-ar supara.
Numai ca nu stiam ca in apa in care fierb papanasii se poate pune si rom!
la 23.03.2010, 20:31
daca pui rom le da un gust mult mai bun..
la 26.03.2010, 15:23
imi plac la nebunie si nepotilor mei la fel
la 02.02.2011, 16:31
la 06.03.2013, 16:43
vai de cand nu am mai mancat, tre. sa fac si eu, ca asa facea mama ptr. noi !
la 07.10.2014, 18:28

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking