Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de visine

Postat de Brindusa in Prajituri
3 Ian 2010 | 9550 vizualizari

Reteta de preparare a papanasilor Ceva cald pentru zilele reci.

Inapoi la reteta

Comentarii (9)

la 03.01.2010, 14:32
Arata foarte bine papanasul; este preferatul meu!
la 03.01.2010, 15:23
multumesc. Si noua ne plac foarte mult. Si se fac asa de repede!
la 03.01.2010, 20:13
chiar as vrea ceva racoritor.
la 04.01.2010, 18:45
Chiar nu am mai facut demult! tare buni si ne plac muuult de tot! mai ales ca au branzica de vaci Tot cu dulceata de visine ne plac si noua sau cu dulceata de fructe de padure
la 02.02.2010, 00:09
uitasem de papanasiinainte faceam destul de dessi erau tare buni,cred ca ma pun pe traba
la 11.04.2010, 11:46
Unul dintre deserturile mele preferate...am facut reteta postata de tine si au iesit foarte bine! Delicioase
la 11.04.2010, 12:10
Corina, ma bucur ca ti-au iesit
la 22.04.2011, 20:35
am facut si eu si erau coca la mijloc
(reteta asemanatoare), nu stiu unde gresesc.
la 23.04.2011, 21:03
Poate ii faci foarte mari si nu au timp sa se patrunda pana in mijloc. Sau folosesti o cantitate mica de ulei la prajit si atunci se fac maronii inainte de a se patrunde. Sper ca te-am ajutat.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking