Reteta de preparare a papanasilor din carne de vita

Postat de anisoara in Vita
1 Feb 2010 | 9428 vizualizari

Reteta de preparare a papanasilor Aceasta reTeta eu o propun pentru masa festiva. Este o mincare foarte usor si repede de preparat. Se poate inlocui carnea de vitel cu acea de porc sau piept de gaina, dar cea mai reusita combinatie a gustului este totusi din carnea de vitel.

Inapoi la reteta

Comentarii (6)

la 02.02.2010, 07:37
totdeauna mi-a placut cum merge la gust vita cu morcov si usturoi .
la 02.02.2010, 13:19
ca sa fragezesti carnea se poate unge cu o coaja de mango(cu ceva pulpa )sau de papay
la 02.02.2010, 17:44
Mihaiela avem acelas gust. merita incercata aceasta receta.
la 02.02.2010, 17:48
martagabriela iti multumesc mult pentru sfat, dar cred ce e mult mai sanatos si folositor sa maninci aceste fructe in stare proaspata ,contin multe vitamine si sunt foarte gustoase. In al doilea rind - costa o groaza de bani si nu fiecare gospodina isi permite sa le cumpere.
la 02.02.2010, 23:46
Si mama fragezeste carnea de vitel in lapte, iese foarte buna! Rulourile astea arata extraordinar de bine! Le trec la favorite
la 04.02.2010, 00:23
Sunt deacord Oana. E o metoda veche din batrini, si carnea mereu se face frageda.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking